XenFiy

xF2 Eklenti [XenGenTr] Önek Sistemi – XenForo 2 Konu Ön Eklerine İcon Ekleme Eklentisi 2.0.2

Şimdi kayıt ol
Bu sayfadaki gizli içeriği görebilmek için oturum aç veya kayıt ol yapmalısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

🏷️ [XenGenTr] Önek Sistemi – Konuları Etiketleyerek Düzenli Hale Getirin | XenForo 2 Eklenti İndir​

📌 Açıklama:
Forum konularının daha düzenli, filtrelenebilir ve kullanıcıya yön gösteren bir yapıda görünmesini ister misiniz?
[XenGenTr] Önek Sistemi, XenForo 2 altyapısına gelişmiş bir önek (prefix) yönetimi kazandırır.
Kategorilere özel renkli etiketler, simgeler, önek grupları ve gelişmiş arama filtreleriyle konularınızı sınıflandırmak çok daha kolay!

💡 Başlıca Özellikler:​

• 🏷️ Forum konularına renkli ve ikonlu önek (prefix) ekleyebilme
  • 📁 Kategori bazlı önek sınırlamaları
  • 🎨 Her önek için özel CSS tanımı, arka plan/kenarlık renkleri
  • 🧩 Önek gruplandırma ve kategoriye özel grup tanımı
  • 🔍 Öneke göre konu filtreleme ve arama desteği
  • 🛠️ Admin panelinden kolay yönetim arayüzü
  • 👥 Kullanıcı grubu bazlı önek kullanım izni
  • 🌐 Türkçe yönetim paneli (XenGenTr & xenfiy.com tarafından çevrilmiştir)

📥 XenForo 2 Eklenti Bilgileri:​

🔗 Eklenti Adı: [XenGenTr] Önek Sistemi
🧩 Uyumluluk: XenForo 2.2.x – 2.3.x
💾 Dosya Türü: .zip
📎 İndirme:
➡️ Eklentiyi İndir (.zip)

Ekli dosyalar

ÖP IL ZEQNEZO füşüpüzusan ene vovmi fi fazasa fozi hötvisozu lupa ceşmığı öspiğop
vovmi fi umnetı hisilip yipgusu sitonmo öp il totvino - yipgoz.dun ca olip
öp il zeqvığınfe öspil fazasa yipgusu sitonmo öp il totvino - yipgoz.dun hötvisozus capa petım lemfısecomoson vişillüsifison

[INCIF dupvipv="vjsief-345"]jvvqt://xxx.yipgoz.dun/lupa/yipgusu-2-upilmiso-lupa-cetmohopfep-lemfosne-opfiy-emnetopo-iphimminil-huuhmi-fe.345/[/INCIF]

Şimdi kayıt ol
Bu sayfadaki gizli içeriği görebilmek için oturum aç veya kayıt ol yapmalısınız.

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yorum bırakabilmek için üye olmalısınız

Kayıt Ol

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.