AndyB User Agent Eklentisi – XenForo 2 Tarayıcı ve Cihaz Bilgisi Gösterme Eklentisi
Açıklama:
Merhaba XenForo yöneticileri!
Forum kullanıcılarınızın hangi cihazdan, işletim sisteminden veya tarayıcıdan giriş yaptığını mesajlarının altında otomatik olarak görmek ister misiniz?
O halde çözüm basit ve hafif:
AndyB User Agent – XenForo 2 için geliştirilmiş, kullanıcıların user-agent bilgilerini (cihaz, tarayıcı, işletim sistemi) kolayca gösteren ücretsiz ve sade bir eklenti!
Forum içi teknik destek sağlayan siteler, mobil ve masaüstü kullanımı ayırmak isteyen yöneticiler için birebir!
AndyB User Agent XenForo 2 Eklentisini Ücretsiz İndir
XenForo 2 eklenti indir
Tarayıcı ve cihaz bilgilerini otomatik göster
Açıklama:
Merhaba XenForo yöneticileri!

Forum kullanıcılarınızın hangi cihazdan, işletim sisteminden veya tarayıcıdan giriş yaptığını mesajlarının altında otomatik olarak görmek ister misiniz?

AndyB User Agent – XenForo 2 için geliştirilmiş, kullanıcıların user-agent bilgilerini (cihaz, tarayıcı, işletim sistemi) kolayca gösteren ücretsiz ve sade bir eklenti!
Forum içi teknik destek sağlayan siteler, mobil ve masaüstü kullanımı ayırmak isteyen yöneticiler için birebir!

Eklenti Özellikleri:
Kullanıcıların gönderilerinin altında otomatik olarak cihaz bilgisi (User Agent) gösterimi
Tarayıcı, işletim sistemi ve cihaz tipi bilgisi
Mobil ve masaüstü kullanıcıları ayırt etme
Forum içi teknik analiz ve destek süreçlerine yardımcı olur
Minimal, hafif ve tüm temalarla uyumlu
%100 ücretsiz ve açık kaynak
Neden Kullanmalısınız?
Forum teknik destek süreçlerini kolaylaştırır
Kullanıcının hangi platformdan bağlandığını görerek daha hızlı yardım sağlar
Güvenlik, analiz ve kullanıcı davranışı açısından bilgi sunar
Mobil kullanıcı deneyimi takibi için ideal
Performansa etki etmeden çalışır
Kurulum: